25 Ağu 2011

Şampiyon Ligi Kuraları



*Trabzon iyi kura çekti bana kalırsa. Bu grup bir üst tura atlanamayacak grup değil. İnter de dahil puan alamayacağı deplasman yok. UEFA'yı garanti görüyorum.

*A grubu çok fena villarreal zayıf kalır gibi.

*Barcelona, Milan için en kötü kuraydı. Kaybedeceği birşey yok yola devam edecektir.

*Arsenal hüsranı, şansıyla bir kaç adım ileri attı. Direkten Şampiyonlar Ligi'ne girdi, kendine göre kuralar çekti. Bu seneyi atlattıkları vakit eski havalarını yakalarlar.

23 Ağu 2011

Oyun Kapandı


Gittikçe saçma bir hal al ligimizdeki futbol daha öncekilere doymadı yenileri için düğmeye bastı. Plansız, programsız, düşüncesiz ve apansız bir şekilde uygulamaya girdi. Klupler fazladan 6 maç ile ne kazanacak bilmiyorum ama oyunculara verecekleri fazladan maç başı paralar ile epey bir ödemesi olacağı açık. Bu tolere edilecek ki Demirören çok sevinçlice bu haberi duyurdu ve ekledi decoder alın diye. Mazallah Lig Tv zarar eder diye.

Galatasaray eksik bulmuş yeni sistemi, karşı durmuştu. Tüpçü buna "Bizce de eksik, herkese göre birşeyler eksik." demiş. Eksikse niye kabul ediyorsunuz? Niye sadece bir klubun sesi çıkıyor bu konuda ve ona da niye çatlak ses olarak muamele yapılıyor?

Bana göre de eksik böyle tam olmadı gibi. Daha fazla gelir için ;
O 4'ün ilk 3 bir play-off daha yapsın sonra 2'si sonra ...


Evet bence de Play-Off, oyun kapandı.

Türkiye'den ilk


Yatırımcılar; futbolcu aldılar, klup aldılar başka ülkelerde. Biz de yeni bir çığır açarak federasyonu sattık, taraftarı sattık, klupleri köle yaptık.

Şimdilerde moda "yayıncı kuruluş forever". Decoder alıp yere düşen futbolumuzu kaldıracakmışız. Önceden klupler kombine alın diye bağırırken şimdilerde decoder alın diyor. Yere düşen ligi süründürüyorsunuz haberiniz yok.

"Hey durun ne oluyor? Ne yapiyorsunuz?" diyen düzen bozan oldu, futbolunuzu bozan oldu. Yanlışı yapana ise helal oldu, cepler doldu.

Nasri de Gitti


Arsenal'in resmi sitesinden M.City ile anlaşıldığını açıklamış.

Wenger'in yastık yorgan oldu. Mezara götürme niyeti var heralde. Bu şekilde başarı gelmeyeceği çok net.

18 Ağu 2011

Mourinho Messi'yi yakaladı



A Mourinho something smelly diye poz vermiş;
Messi'nin maçı 2-1 e getirdiğinde.

Bu arada Ertem Şener nasıl bir fanatikmiş böyle. Real'i yerden yere vurdu. Barcelona iyi güzel de ne ezici oyun oynadı ne de ezici skor aldı.