27 Tem 2011

Kime 3 Maç Verilecek?



Evet hemen hemen herkesin ilk aklına gelen soru olmuştur bu. Zaten disiplin kuruluna itiraz ederler 1 maça düşer oda. Verilseymiş daha iyiymiş. Daha neler göreceğiz neler? Çok eğleneceğiz bu sene anlaşılan çoook!

Ne mi olmuştu? Basın mensuplarını sahadan çıkardılar çekilen fotoğrafı kanalda gösterdiler diye. Güvenliklerle zıtlaştılar sahaya girmeleri haklarıymış gibi. Kale direklerine tırmandılar, maçın ortasında sahayı konser alanına çevirdiler, vs... Ama hazırlık maçıydı haklarını vermemiz gerek şimdi değil mi?

Anderson 'dan Mesaj



M.United'ın Brezilyalı oyuncusu;
"Scholes bana çok şey katan inanılmaz bir oyuncu. Bana göre o dünyanın en iyisi. Benim için boşluğu doldurulamaz."

demiş ve devamında o bölgede oynayabileceği mesajını Sir Ferguson'a yollamış.

Gördüğüm kadarıyla taraftaların çok büyük bir kısmı Anderson'a şans verilmesinden yana. O boşluğu doldurabileceğini savunuyorlar. Ferguson da oyuncusuna güveniyor ki başka transfer yapmayacağız demişti.
Fakat David Gill aynı kanı da olmayacak ki bir kişi daha alınacağının sinyallerini vermişti.Bu doğrulta sezon başından beri Modric, Sneijder ve Nasri gibi isimlere yönelmişlerdi.

Bu konuda Alan Shearer;
"Scholes'un yerini ancak onun kadar özel biri doldurabilir."
demiş Wesley Sneijder'i işaret etmişti.

Ben ilk kısmına katılıyorum. Orada olanın zaten özel olacağı kanaatindeyim. Nihayetinde olsa Sir'ün seçimi.

Cazorla'da Bitti


Günlerden beri dolaşıyor Santi Cazorla transfer haberleri. Beklenen resmen açıklanmış. €20 milyona almışlar 26 yaşındaki oyuncuyu. Transfere doymuyor Arap Şeyhi. Jeremy Toulalan, Ruud van Nistelrooy ve Joaquin Sanchez'den sonra Cazorla. Küçük Real Madrid'in bu sezon neler yapacağını göreceğiz hep birlikte.

26 Tem 2011

Drogba Ayrılmalıydı



Bunu diyen ben değil Efsane Liverpoollu John Barnes'tir.

Çünkü artık eski havasının olmadığını ve arzusunun yitip gittiğini söylemiş. Bu sezon Torres gelene kadar pek etkili değildi ki sezon sonu topun ağzından döndü. Gitmesi nasıl bir yarar getirir sorusunun cevabını da çok güzel vermiş Barnes:
"Drogba iyi bir oyuncu, taraftarın sevgilisi ve bu da onun yedek kalması durumunda Torres'in baskı görecek olması demektir. 33 yaşında, tok bir adamdır heralde Chelsea'nin istediği en son şey."

Balotelli ve Vukuatları



Önce İnter'deyken Milan storede yakalanıp "Ben Milanlıyım." demesi, ardından antrenman yeleği faciasıyla gerek karikatüristlerin çizimlerinde gerekse spor kamuoyunun gündeminde uzun süre yer bulmuştu Balotelli ve zekası(!).

Şimdiyse LA Galaxy ile oynanan maçtaki yaptığı bu şeyle gündemde. Çok başı ağrıyacak yine. Dzeko'yu saha içinde Mancini'yi saha dışında deliye döndürmüştür bu hareketle. Mancini'nin su şisesini yere fırlatması durumun ciddiyetini ortaya koymuş diyebiliriz. Düdük sesinden sonra böyle bir vuruş yaptığını söyledi. Bu onu kurtarır mı göreceğiz.


http://www.youtube.com/watch?v=u9VwVeCgcRs&feature=player_embedded

25 Tem 2011

Ligler 9-10 Eylül'e Kaydı




Bazıları Bank Asya'nın da geç başlaması "Düşecek takımların olduğunun habercisi" demiş. Doğru da söylemiş.

Doğru olan buydu. 17 yanlış TEK doğruyu götüremedi. Türk futboluna "darbe(!)" yaptılar demişlerdi. Oysaki "liderlik" yapıyormuş değil mi?