30 Tem 2010

İlk resmi maçın ardından

Kendi evinde 2-2 beraberlik iki aşamalı maçlarda çok kötü olsa da, hepimiz tur için ümitliyiz. Çünkü rakip Galatasaray'ın seviyesinde değil. Ama bu kadroyla sonraki turlar ve lig için pek ümitli değilim. Galatasaray'ın eksiği çok. Kadro derinliği yok.

Kale sorunsalı bu senede devam edecek sanırım. Beşiktaş ve Fenerbahçe kalecilerinin sayesinde beraberliği kurtardılar. Ama Aykut dün akşam ekstra mücadele göstermedi. Tamam yediği goller, her kalecinin yiyebileceği türden. Ama topu topu kaleyi bulan 3 tane tehlikeli top varsa ve bunlardan 2 tanesi gol oluyorsa kalecide sorun vardır. Ben kalenin Ufuk'a emanet edilmesini isterdim. Ama o da Fenerbahçe maçındaki performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Şu an kale konusunda soru işaretleri çok fazla...

Defansta sorun yok. Kaliteli bir stoper transferine hayır demem ama defansın bu halide yeterli. Kadro derinliği iyi. Her mevkinin en az bir tane yedeği var. Allah nazarlardan saklasın. Gözü olanın gözü çıksın.

Orta saha ise en sorunlu bölge. Cana ve Elano'nun yanına bir tane daha kaliteli bir orta saha alınması gerekiyor. Elano'nun da olmadığı şu günlerde orta sahanın durumu ortada.

Forvettede kadro derinliği iyi fakat bir yedek santrafor lazım. Baros sürekli sakat. Nonda gitmese çok iyi olurdu ya neyse. Jo için Nonda'nın sözleşmesini feshedenin aklına...

Hiç yorum yok: