19 Ağu 2010

UEFA | Neyse ki Baros

ilk yarıyı kabus gibi tamamlayan Galatasaray 2.yarıya da aynı başlamıştı. Topa hakim. Arkada yine pozisyonlar verildi. Gole olan ihtiyaç bu riski getirdi. İlk yarıdaki şansı yanında olmayan Karpaty Lviv bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

2. yarındaki en önemli değişilik Kewell'da oldu. Baros ile beraber Kewell da oyunda etkili oldu. Gole kadar bir çok kez orta denedi. İçeri girmeye çabaladı. Takımı tek başına pozisyona soktu.

Takımda iyi bir forvet nelere sebep oluyor hepimize gösterdi Baros. Attığı 2 golle maçı kurtaran adam oldu.

Kaliteli transferler yapmayı bırakın iyi oynayan oyuncular bile şimdilerde rezilleri oynuyor. En başta Hakan Balta. Şimdiye kadar izlediğim en kötü Hakan Balta'ydı. Golde topa hamle yapamadı pas oranı çok düşük hucuma katkı sağlamak istiyor beceremiyor. Bu şekilde devam etmez umarım. Ne kadar alay edilirse edilsin Sabri bu takımın en önemli oyuncularından biri. Sağ kanattan atak yapılamadı. Gerek Ali gerek Serdar çok kötüydü.

Orta saha sorununa değinmeye gerek yok.

Herşeye rağmen turun rahat bir şekilde geleceğine inanıyorum. Şuna da değinmek istiyorum. Karpaty gibi bir takıma karşı Ali Sami Yen'de 2-2 berabere kalıp sevinmek de ayrı bir duygu oldu. Bunu yaşatanlara SAYGILAR ...

Hiç yorum yok: